閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

25 12
發新話題

入黎介紹下自己吖~

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-10-27 09:51 PM 發表

算把啦... 你已經病入膏肓, 無藥可救
唯一可以幫你做, 就係打999等你可以入青山抖下 >.<
青山好喎...環境唔錯...你要唔要一齊吖?

引用:
原帖由 靈靈 於 2006-10-28 09:54 AM 發表

你個變態ar,玩清朝?
第1..我唔係變態..
第2..唔係只得清朝既皇帝會稱自己為朕..

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-10-29 07:43 PM 發表

1) "變態"lee個term係用嚟形容生物進化程度...睇你個樣應該唔止變態咁簡單應該係屬於完全變態
2) 無錯唔止清朝既皇帝叫朕, 曾灶財都叫自己做九龍皇帝...你係新界皇帝嘛.....
靈靈我地唔好 ...
係新界西北大帝...我變唔變態..見過咪知囉...

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-10-29 08:09 PM 發表

有d野唔使見到都知啦...
靈靈記住唱k嗰日帶定條繩, 以防佢突然間病發都可以綁住佢
你這傢伙...夾埋靈靈想捉住我...點解....
唔通...你地想......

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-10-31 01:55 PM 發表

無得玩啦....
而家都未必攪得成
咁樣就證明左變態既唔係我啦...
咁係邊個...靈靈你話呢..

引用:
原帖由 余華~ 於 2006-11-1 11:10 AM 發表
nothing special, only a stupid guy who love playing football and athletics................
其實我有d唔明你講咩...
我既英文程度高得濟吖...  有無人翻譯吖...

引用:
原帖由 yuki囡囡 於 2006-11-17 05:10 PM 發表
你好!
我叫yuki>.<
hihi~yuki 你幾多歲吖?

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-28 05:38 PM 發表

haha..你地好ar..我都中2打籃球lar...
羽毛球同排球都中2..
打籃球....我最喜歡....
我地不如組返隊球隊吖...
我愛的人 不是我的愛人 從他們的眼神 說明了我不可能...

引用:
原帖由 ~車仔~ 於 2006-12-31 04:32 AM 發表

籃球唔使預我喇(唔識玩)
再唔係車兄你做教練咪得囉...

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-31 03:43 PM 發表

hoho..好提議wor..不過我驚我打唔過你bor,.,haha
依家叫你同我一齊組隊,唔係同我對打吖.....

25 12
發新話題