閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

35 123
發新話題

我17歲女...想識仔

=.=我岩岩25歲 咁算唔算數呢?
我愛的人 不是我的愛人 從他們的眼神 說明了我不可能...

引用:
原帖由 pansycat 於 2006-11-25 05:32 PM 發表
算ga..
緊係算啦
咁我地做個朋友仔先啦~

引用:
原帖由 靈靈 於 2006-11-28 09:55 AM 發表
嘿嘿∼∼仲吾比我捉到煙仔你又係度呃女仔!
噓噓....咪咁大聲呀....一陣人地以為我係色狼吖...

引用:
原帖由 pansycat 於 2006-11-28 06:56 PM 發表
我番黎lu~~
re: hohin1224
     緊係得啦...
     大家溝通下先啦

re: 煙仔
     好啊大家做個朋友仔啦~~
咁你多數係會幾點上黎多吖?等我捕下你吖嘛....

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-11-29 01:14 PM 發表

係o羅....全個論壇都知車仔同煙仔兩個人專呃妹妹仔
你地咁講野既....  我都係想識多個朋友啫...

引用:
原帖由 靈靈 於 2006-11-30 10:29 AM 發表
玩下係吾係,吾得先∼∼∼
嘿嘿
佢肯既話,,我都制架...

引用:
原帖由 pansycat 於 2006-11-30 07:55 PM 發表
RE: 煙仔同車仔:
   我係星期2,4,6夜晚6:30---10:30到啦...
   星期六應該會再夜D先OFF
見到你上黎啦...

引用:
原帖由 pansycat 於 2006-11-30 08:05 PM 發表
hihi...
你好啊~~
你都好呀....
你住邊架?

引用:
原帖由 pansycat 於 2006-11-30 08:36 PM 發表
東區...
我估同你住嘅地方相差幾遠...
唔洗估...真係差好遠....

引用:
原帖由 pansycat 於 2006-11-30 09:05 PM 發表
果然...有小小失望tim ~~
唔洗失望既....我地12月9號搞左個活動
你去唔去吖?

引用:
原帖由 pansycat 於 2006-11-30 09:28 PM 發表
搞咩活動啊?
同埋喺邊先?
唱k 係旺角吖
詳情可去 http://www.hkperson.com/forum/vi ... &extra=page%3D1  睇睇

引用:
原帖由 pansycat 於 2006-11-30 09:54 PM 發表
真係唔好意思....
2點我係唔得ga,.,
仲要去到咁遠...
sorry
唔洗講sorry咁嚴重呱....
無所謂啦~睇下下次你得唔得閒啦...

引用:
原帖由 pansycat 於 2006-11-30 10:08 PM 發表
咁難得有人約嘛~~XP
你成日都無人約架咩...唔通你係....

引用:
原帖由 pansycat 於 2006-11-30 10:11 PM 發表
唔好亂諗野...
我唔可以算係好靚,
但係都唔差........
我係想話...唔通你...自閉既...

引用:
原帖由 pansycat 於 2006-11-30 10:31 PM 發表
邊係wor~~
我好active ga ~~
因為我係一個sporty girl !!!!
係吖~咁你鐘意玩咩運動架?

35 123
發新話題