閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

[女會員] ♥.暫別論壇..

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-3 08:15 PM 發表

死lar,,今次遇到強手tim....
唯有番屋企食自己lar..
不過你唔好囂張住..10年後我實番尼搵你嫁..
閃人~~~~
10年後我仲勁

引用:
原帖由 tt1823 於 2007-1-3 08:29 PM 發表
張相係幾令既,,`
不過我諗呢個吾係李黎架囉.妖*
P0ST 假 相 就 行 開 D 喇*
你 個 死 8 婆*P0ST 假 相,仲 要 係 到 嘈* -\_____/-

你既行為簡直變態 ...
冇野好講 !

po假相!!真係頂你吾順牙-0-
唔比係真的,無證據咪咁講,消哥哥禁你言

引用:
原帖由 tt1823 於 2007-1-3 08:33 PM 發表
下..呢個人係你?!吾多信呢..
呢到係會員自貼 牙..吾係po假相既地方牙,,
希望吾好有人po假相囉==
唔一定係嫁,都話左你冇證據唔可以咁講,你真係想扯起我把火

引用:
原帖由 tt1823 於 2007-1-3 08:35 PM 發表
咁叻,嗌佢出黎見下面囉
我呀媽唔比呀,我唔可以出到好遠,加上你咁有本試話糖姐姐佢係假的,你有咩證明度呀,冇就唔好出聲

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-3 08:38 PM 發表

又係新會員,,,
點解咁多事嫁,,,
我話過我唔係香港,,,
我唔知你係邊個,..不過請你唔好係我個post瞭是生飛..ok..
佢成個jessica糖個細路2世咁

你出唔度聲就咪吵啦

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-3 08:41 PM 發表
如果而+我係香港,..
我同意出尼見面..,
我都約左e個壇ge兩個會員..
講好我一番香港就同佢地一起出尼玩..
我相信誰是誰非到時可以一清二楚..
無名氏唔好同e D人講咁多lar,.,.
佢點講隨便佢lar..我冇所謂嫁 ...
o......ok小心d呀你,我叫消哥哥禁佢言先

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-3 08:47 PM 發表

我霖可能係有人想尼e度搗亂姐,,,
唔緊要lar..
佢講咩由得佢lar..話定到時我要同樂諾同埋kazue一起出尼玩..
誰是誰非到時就一清二楚lar..hoho
咁你幾時番

引用:
原帖由 tt1823 於 2007-1-3 08:41 PM 發表
你係呢到既會員,唔係佢老公,唔好幫住佢,如果有證據,嗌佢出黎囉
你有證據先出聲呀,無證據去食屎啦

唔好意思粗過頭,不過冇計對呢d人

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-3 08:51 PM 發表

可能4月份挂..
到時我霖你地都放假lar..一起出尼玩ar..hoho
出到先lor,我4月份可能唔得,我升到中一,我呀媽比我出到遠一遠都得,如果有機會,咁我都會去的,但係都怕你食左我

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2007-1-3 08:57 PM 發表

咁ar,,唔緊要lar,,,咁到時先算lor..
haha..講笑姐..係呢。。
唔好意思ar,...
我個msn好似好問題ar..
死lar..仲未恢復正常...
所以我down左ar..
唔好意思ar..我出去一陣ar..
我食飯飯lor88

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-3 10:36 PM 發表

唔關靚仔事...而且我又唔係靚仔...
咁你like人地笑多d丫定係like人地黑口黑面多d呢???
我就like人地笑多d喇...
咁又係

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-3 10:37 PM 發表

我都覺
反對反對我一d都唔可愛

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-3 11:04 PM 發表

你怕人地食o左你,你可以帶你d朋友仔架啵...
咁佢食左我d朋友仔點算呀

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-4 11:29 AM 發表

都好喎...我未試過聚餐好耐lu!~
我要食甜品,我好鍾意食甜野的

發新話題