閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

[女會員] ♥.暫別論壇..

一定好多人追佢^^,如果我係20歲我都一定追你呀^^,我十一歲^^

我覺得最後果張同最尾二果張好索

哇糖姐姐好受人歡迎呀,好似勁過消哥喎 ,不過都好靚女,我十卜你

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-29 09:11 PM 發表

haha..係ar..係ar...
點解糖姐姐變左好似好好色咁的,糖姐姐唔通無男朋友想找消哥哥做男朋友,哇咁咪有野睇,哈哈哈

我想快d開到msn,因為我新開的用都未用,一個msn朋友都無好慘呀 ,不過好似有d網有有我新的msn,糖姐姐都好似有嫁,有冇呀糖姐姐,如果講到msn開番都冇用咁咪見人見智啦我覺得有用喎,因為你冇野做果時,有人同你傾下咁咪好lor

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-29 09:31 PM 發表

哇.. 咩你咁玩我嫁...
sorry呀,sorry我無心嫁

我發現糖姐姐有隻戒指係佢隻左手度,果隻係正追,求,定,結,離,家度,唔通糖姐姐定左婚

[quote]原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 10:29 AM 發表

晤係挂...今次玩咁大ga...555555```
人地個個帶住好玩姐..真係卑你玩死ar... :poor:
我今年先自20

我無玩你呀,左手真係追,求,定,結,離,嫁嗎,你戴右手未冇事lor,加上你都20歲我唔信糖姐姐冇男朋友

引用:
原帖由 樂諾* 於 2006-12-30 12:28 PM 發表
XDDD

樓上果位做左250啦~~
咩有得睇的咩,如果冇得睇姐係數,咁咪好慘lor你,要慢慢數

引用:
原帖由 樂諾* 於 2006-12-30 12:58 PM 發表

有架

你個回覆果個右上角有寫NO.

XDD
係喎你係唔係254#呀

糖糖祝福佢同教會個個女仔早日好朋友

哇咩你知嫁 我以為無人知添,咁都比你知到勁呀,不過佢都唔番點同佢做好朋友呢

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 01:12 PM 發表

hoho...緊係知lar..
祝你早日成功wor..hoho..加油ar..
好奸咁的

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 01:18 PM 發表

hoho...邊度有wor...haha
勁奸呀...糖姐姐變左好奸...怕怕...

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 01:22 PM 發表

hoho..講笑姐...講笑姐..冇嚇倒你ar  ma..hoho
嚇死左0_\__

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 01:34 PM 發表

下...唔係挂...咁我幫你打針強心針救番..haha
強過度爆左,己證實死亡,死亡日期2006年12月30日

發新話題