閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

[女會員] ♥.暫別論壇..

你又會冇啦啦係到貼既=.='

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-1 10:25 AM 發表

我都系前幾天先自黎玩LEE个BBS架..唔知會員相要SEND系LEE度啊`,,

所以咪SEND多次lor....呵呵,,,

交D朋友都好拉..我前幾年都唔系HK啊,,,去咗第二度....我唔想翻翻HK一个朋友都冇l ...
但係你真係好鬼cute嫁姐.............好鬼想當你公仔咁smooch<---唔識講=.="ha

引用:
原帖由 cfong 於 2006-12-16 09:10 PM 發表
火柴仔:你個樣都幾horny喎

有幾呀

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-16 09:12 PM 發表

hoho..我都覺得幾q咁ar..haha
horny姐係淫淫果d咁呀=.="
唔係cute

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-17 10:23 AM 發表

下..原來係講e個ar..
我都唔知tim..hoho``

係呢?..咁索又係咩意思ar..??
e個我都唔係好明ar,...hoho
索姐係hot掛,我識用d 英文,不過唔係好識translate=.="

下=.="講真其實我唔係好明你問咩嫁=.=
點知完來你都唔明我up乜=.="

英文hot<---姐係睇到你既人都會覺得好慶既意思
要hot,姐係索,就要有2個conditions
1.令女
2.身材好
如果d人同你講你好索,姐係佢地有意溝(泡)你,
但係你com唔complete佢地就係令一回事喇

我覺得你唔好make個頭仲令女,斯文d我覺得=.="

250有咩好=.="

引用:
原帖由 Jessica糖 於 2006-12-30 01:01 PM 發表

我可以幫你ps張相lor..hoho..不過其實都冇咩好ge..
都係玩下姐,,hoho
我好無奈囉=.="

點解你係咁祝人xxxxx都唔祝我=.="

發新話題