閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

28 12
發新話題

我.....

引用:
原帖由 彩虹女神 於 2007-1-27 05:00 PM 發表

咦!乜原來智商得十零都識得黎呢度架,你點知架
哦!!!唔通你係...所以你知?
5歲都黎得啦....你睇bb5歲就知啦~
我愛的人 不是我的愛人 從他們的眼神 說明了我不可能...

引用:
原帖由 煙仔 於 2007-1-27 06:13 PM 發表

5歲都黎得啦....你睇bb5歲就知啦~
有係時候,要教下你些少常識,
人的智商,低過60:嚴重弱智
60-80:輕度卅接近弱智
80-100:正常人

如果智商真係得十零度,重點識得用電腦上網

結論:我心智未成熟唔等如我智商低,OK?
男人比塊頭;女人比行頭!

引用:
原帖由 彩虹女神 於 2007-1-27 06:18 PM 發表

難度你想話嚴重弱智既人,就唔識用電腦??

阿煙仔,我話晒都係老人家,
你就當敬老,就下我啦

引用:
原帖由 彩虹女神 於 2007-1-27 06:49 PM 發表
阿煙仔,我話晒都係老人家,
你就當敬老,就下我啦
又係到扮老人家...

yy say

引用:
原帖由 彩虹女神 於 2007-1-27 06:18 PM 發表

我看電視有個輕度弱智的男識打倉結,
我沒弱智我都捂識

引用:
原帖由 multiwisdom 於 2007-1-27 08:11 PM 發表

我看電視有個輕度弱智的男識打倉結,
我沒弱智我都捂識
放心...有我陪你...我都唔識打倉頡....

引用:
原帖由 煙仔 於 2007-1-28 05:37 PM 發表

放心...有我陪你...我都唔識打倉頡....
我都唔識打倉頡架
一返工.......就想放假XDD

引用:
原帖由 火柴仔 於 2007-1-29 01:40 PM 發表

我都唔識打倉頡架
me2~不過我識打速成~!!^^hoho~
搵我 GE 就 @我
MSN::  siu_kai_94  [[hotmail]]

咦!點解呢度好似無乜人識打倉頡咁o既?
我好有興趣想知,你地平時係用手寫板?速成?九方?縱橫?
定係其他呢?

可能我一開始已經係學倉頡啦
我又覺得倉頡好方便噃

我比較蠢...所以我只係識用速成....

我成日都覺得「速成」同「倉頡」分別唔大,
之不過「速成」係簡略左「倉頡」某些部份之麻!
咪一樣都係要懂得個幾十個「字母」同「輔助字形」?

引用:
原帖由 彩虹女神 於 2007-1-31 01:22 PM 發表
我成日都覺得「速成」同「倉頡」分別唔大,
之不過「速成」係簡略左「倉頡」某些部份之麻!
咪一樣都係要懂得個幾十個「字母」同「輔助字形」?
我係唔識點樣拆字同埋唔知有d字要拆幾多個碼....

28 12
發新話題