閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

{找錫我的老公仔}XD

{找錫我的老公仔}XD

自我介紹下先啦XD"
NaME:ZoEY**
幾碎?!"13..
LIVE?!SAN  PO  KONG
手機咩台?!333333
{TBG}一名XDXD
請不要公開聯絡方法,請留意版規-----------------------------------
對象條件"
-{自問樣OK既TB}XD
-13-15碎"
-住九龍區喇最好XP"
-手機最好係3喇=]
-吾花心,,=]

請ADD---
=)

好似唔可以留msn架bor...........你要既就pm大家啦
多謝合作
一返工.......就想放假XDD

咁其實你係咪要搵tb呢?
我愛的人 不是我的愛人 從他們的眼神 說明了我不可能...

睇黎BB唔岩樓主啦~~
壞人編輯部
BB相IN HKP~~
訂單殺不盡,挖礦單又生~~

回復 #1 YI_ZOEY 的帖子

下?你重咁細個,唔使咁快就搵番個「老公仔」啫?
老土D都要講果句
比心機讀好書先啦
要搵老公仔?重有大把時間,唔使咁心急噃
男人比塊頭;女人比行頭!

引用:
原帖由 彩虹女神 於 2007-3-19 11:53 發表
下?你重咁細個,唔使咁快就搵番個「老公仔」?
老土D都要講果句
比心機讀好書先啦
要搵老公仔?重有大把時間,唔使咁心急
橫批:人地恨嫁
壞人編輯部
BB相IN HKP~~

你其實係TBG,,點解5搵男GE,,而要搵TB呢~?!
我自問都係TBG~但係我覺得E+冇咁多人係TB NA~!!!
如果係5係讀女校GE,,基本上就好難搵TB~!!!!
==============================
不如你PM你MSN俾我NA~!!!我幫你搵下NA~!!!

引用:
原帖由 BB五歲 於 2007-3-19 06:12 PM 發表

橫批:人地恨嫁
成日都臭串卅.卅
平凡自古多薄意,曲高弦斷少知音

引用:
原帖由 花生''囡囡 於 2007-3-19 20:30 發表
你其實係TBG,,點解5搵男GE,,而要搵TB呢~?!
我自問都係TBG~但係我覺得E+冇咁多人係TB NA~!!!
如果係5係讀女校GE,,基本上就好難搵TB~!!!!
==============================
不如你PM你MSN俾我NA~!!!我幫你搵下 ...
BB女係TBG黎架??
你唔講老豆都唔知XDDD
壞人編輯部
BB相IN HKP~~

引用:
原帖由 hohin1224 於 2007-3-19 23:30 發表

成日都臭串卅.卅
個頭唔係BB開架
壞人編輯部
BB相IN HKP~~

引用:
原帖由 BB五歲 於 2007-3-20 02:05 PM 發表

個頭唔係BB開架
但係係你結尾嘛...
我愛的人 不是我的愛人 從他們的眼神 說明了我不可能...

路過......................
資料好詳細喎

發新話題