閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

想識 open 女仔

想識 open 女仔

想識 open 女仔

我今年 17

我有相相 !!

add 左再問 ^^

此句字眼已被版主刪除,請勿公開msn,留意版規!

引用:
原帖由 艾花森 於 2007-2-10 12:04 PM 發表
想識 open 女仔

我今年 17

我有相相 !!

add 左再問 ^^
唔該,就算想識女仔,都唔好公開e-mail,重有,呢度唔係色情網站,唔好話要識open女仔
男人比塊頭;女人比行頭!

人地可能想要D........

外表斯文,內裡OPEN果D呢~~
壞人編輯部
BB相IN HKP~~
訂單殺不盡,挖礦單又生~~

引用:
原帖由 BB五歲 於 2007-2-11 05:52 PM 發表
人地可能想要D........

外表斯文,內裡OPEN果D呢~~
唉!
話之你係外表斯文,內裡Open,
定還是係外表Open,內裡斯文,
又或者係內外思想都係咁Open
總之呢句話:想識open女仔,比我個感覺就係唔咁好
(可能佢講既open唔係衰野,不過我係老人家麻,係咁架啦)
男人比塊頭;女人比行頭!

引用:
原帖由 彩虹女神 於 2007-2-11 18:15 發表

唉!
(可能佢講既op ...
BB已經知道姐姐內外都咁斯文~~XD
壞人編輯部
BB相IN HKP~~

引用:
原帖由 彩虹女神 於 2007-2-11 06:15 PM 發表

唉!
(可能佢講既op ...
呵呵~~~睇落就真係唔係太好睇既~~~~
不過可能~~~唔係衰野呢~~~可能佢個open係[外向]咁解呢.........

引用:
原帖由 天明仔 於 2007-3-15 04:43 PM 發表

呵呵~~~睇落就真係唔係太好睇既~~~~
不過可能~~~唔係衰野呢~~~可能佢個open係咁解呢.........
我地ge思想冇你咁複雜~!!!
我地d野諗表面ge姐~!!!冇你諗得咁深~

引用:
原帖由 囡''luv 於 2007-3-15 09:27 PM 發表

我地ge思想冇你咁複雜~!!!
我地d野諗表面ge姐~!!!冇你諗得咁深~
呵呵......係咩....我只不過係....向好既一邊睇睇而已~

引用:
原帖由 天明仔 於 2007-3-17 12:53 AM 發表

呵呵......係咩....我只不過係....向好既一邊睇睇而已~
o~
你咁乖~諗d野係5同d~!!!^^xdd

引用:
原帖由 囡''luv 於 2007-3-17 10:14 發表

o~
等BB教壞佢先得~~
壞人編輯部
BB相IN HKP~~

引用:
原帖由 BB五歲 於 2007-3-17 03:02 PM 發表

等BB教壞佢先得~~
5好GE~!!!
多D上黎GE就自然學壞NA~!!!

引用:
原帖由 囡''luv 於 2007-3-17 07:51 PM 發表

5好GE~!!!
多D上黎GE就自然學壞NA~!!!
多d上黎,又點會學壞呢...
我愛的人 不是我的愛人 從他們的眼神 說明了我不可能...

引用:
原帖由 囡''luv 於 2007-3-17 10:14 AM 發表

o~
嘿嘿~~~~~樹但啦~

我今年 16

我係外表斯文,內裡Open,

我內外思想都係咁Open

請勿公開msn 請留意版規

love   me   call  me

發新話題