閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

26 12
發新話題

(暫定)11/11大家有無興趣去唱歌?

(暫定)11/11大家有無興趣去唱歌?

(暫定)11/11星期六,大家有無興趣去唱歌?
男女老少都無所謂...有興趣就留個言啦...

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-10-29 07:49 PM 發表
(暫定)11/11星期六,大家有無興趣去唱歌?
男女老少都無所謂...有興趣就留個言啦...
哈...我就個第一個報名啦! 睇下我幾俾面你

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-10-29 08:11 PM 發表

哈...我就個第一個報名啦! 睇下我幾俾面你
多謝你參加依個"俾面派對"...

哈∼∼∼係吾係要將個post,貼係另一區∼∼∼
冇人覆.....呵

冇人去搞吾成∼∼∼∼‘

引用:
原帖由 靈靈 於 2006-10-31 09:42 AM 發表
哈∼∼∼係吾係要將個post,貼係另一區∼∼∼
冇人覆.....呵

冇人去搞吾成∼∼∼∼‘
唉....算把啦! 睇怕都真係攪唔成

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-10-31 01:54 PM 發表

唉....算把啦! 睇怕都真係攪唔成
吾好咁灰,加麻你地同報左名既,站時有五個,不過要有十個人先可以搞得成!有時間去自由閒談個區睇下!你可以問下有邊個去,到時加麻個名落去!

唔係幾like唱歌=.=

引用:
原帖由 靈靈 於 2006-10-31 02:13 PM 發表

吾好咁灰,?
依個重任就交俾你地兩位美女啦...

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-11-1 12:26 AM 發表

依個重任就交俾你地兩位美女啦...
你咁不負責任
....由於我唔係美女..係美"少"女.....所以lee個重任交俾你啦! 靈靈~~

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-11-1 01:40 PM 發表

你咁不負責任
....由於我唔係美女..係美"少"女.....所以lee個重任交俾你啦! 靈靈~~
哇∼∼∼你兩個搞搞下變左我搞聚會,我做代表家咋!幕後主持就係你地兩個∼∼∼

靈靈係代表...
小妹係計劃...
我係....幕後黑手....

引用:
原帖由 煙仔 於 2006-11-1 07:24 PM 發表
靈靈係代表...
小妹係計劃...
我係....幕後黑手....
咁就差吾多∼∼∼

引用:
原帖由 靈靈 於 2006-11-2 09:41 AM 發表

咁就差吾多∼∼∼
哈哈....我係策劃人
你地有無睇過小丸子: "小丸子又有心事, 呆望雨, 小丸子的腦袋諸多鬼主意....."
其實小妹子係我網名, 小丸子先知係我真名

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-11-5 07:12 PM 發表

哈哈....我係策劃人
你地有無睇過小丸子: "小丸子又有心事, 呆望雨, 小丸子的腦袋諸多鬼主意....."
其實小妹子係我網名, 小丸子先知係我真名
=.=小丸子....小豬肉丸子ja呱...

引用:
原帖由 靈靈 於 2006-11-1 14:48 發表

哇∼∼∼你兩個搞搞下變左我搞聚會,我做代表家咋!幕後主持就係你地兩個∼∼∼
我係你地三個之外,更幕後既黑手

26 12
發新話題