閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

37 123
發新話題

點解依區咁少人放自己幅相出黎???

點解依區咁少人放自己幅相出黎???

依區係會員自貼區,咁少人放相出黎既??

由於成年人知道網上陷阱多...
又可能怕唔好意思呱...

哦∼∼∼∼

引用:
原帖由 靈靈 於 2006-10-21 10:09 AM 發表
哦∼∼∼∼
咁你貼下先呀嗎
一返工.......就想放假XDD

引用:
原帖由 火柴仔 於 2006-10-21 23:05 發表

咁你貼下先呀嗎
咪係囉

嘿嘿∼∼∼我實會貼過完萬聖節先post上黎!

吾洗急∼∼

我post左上黎,應該有幾個會員見過我∼∼∼
我影相吾好睇....識我個d個個話真人好過幅相! (搞到我post相有障外)

引用:
原帖由 靈靈 於 2006-10-25 11:49 發表
嘿嘿∼∼∼我實會貼過完萬聖節先post上黎!

吾洗急∼∼

我post左上黎,應該有幾個會員見過我∼∼∼
我影相吾好睇....識我個d個個話真人好過幅相! (搞到我post相有障外)
我等你 post 呀

放心一定會post,因為我好少影單人相,搵緊用邊一幅!

我全部相都有其她人係度∼∼∼

引用:
原帖由 靈靈 於 2006-10-26 10:04 AM 發表
放心一定會post,因為我好少影單人相,搵緊用邊一幅!

我全部相都有其她人係度∼∼∼
我又post...我又post
但我驚post"o左"出"o黎"會嚇死d人喎或搞到人地隔夜飯都嘔埋出"o黎"!
都係唔好啦...

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-10-26 01:12 PM 發表

我又post...我又post
但我驚post"o左"出"o黎"會嚇死d人喎或搞到人地隔夜飯都嘔埋出"o黎"!
都係唔好啦...
嘿嘿∼∼同我一齊post依區,少d人睇∼∼∼卡卡!
因為我d相入面全部有其她人,我cut緊d人先post得上黎,過完萬聖節會post家啦∼∼∼

post之前話你知∼∼∼

係啦∼∼點解吾見車仔幅相既?點解車仔你吾post出黎???

post..唔post...post.....唔post
為咗大家著想都係唔舖啦, 費事攪到人地嘔泡 >.<

引用:
原帖由 靈靈 於 2006-10-26 15:18 發表

嘿嘿∼∼同我一齊post依區,少d人睇∼∼∼卡卡!
因為我d相入面全部有其她人,我cut緊d人先post得上黎,過完萬聖節會post家啦∼∼∼

post之前話你知∼∼∼

係啦∼∼點解吾 ...
我唔 post 係因為我驚你地會大叫

引用:
原帖由 小妹子 於 2006-10-26 22:40 發表
post..唔post...post.....唔post
為咗大家著想都係唔舖啦, 費事攪到人地嘔泡 >.<
唔好啦,post 啦

引用:
原帖由 ~車仔~ 於 2006-10-26 11:52 PM 發表

唔好啦,post 啦  
咦∼∼∼∼你搞到小妹子吾post啦!

你個樣有咁恐怖咩..車仔?會令到我地大叫

車仔個樣好得人驚架? 點解睇到會大叫? 唔通比"八兩金"仲要靚仔...好有興趣睇下!
哈...post就唔好啦, 如果11/11攪得成大家咪會見到我囉

37 123
發新話題