閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

[男會員] 舊相...

舊相...

收埋左張相...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
平凡自古多薄意,曲高弦斷少知音

5留CM會殺人~~
5想甘快死住~  
第一時間留cm~~
cm cm cm cm cm...
十卜十卜
巧令仔

好yeah!第2個                            =}
都幾好!十卜十卜`

第3'''''

嘻嘻,,,,十卜=]

第4..哈哈..
fd ma 禁令仔一定留啦..                                                                                              如果唔留俾你...你都唔會殺我啦..
話曬都係fd..呵呵

引用:
原帖由 tsim_stephanie 於 2007-4-30 01:29 PM 發表
5留CM會殺人~~
5想甘快死住~  
第一時間留cm~~
cm cm cm cm cm...
十卜十卜
巧令仔
多謝妳既cm丫∼∼
不過我都唔靚仔= =

引用:
原帖由 T!Ng 於 2007-4-30 01:32 PM 發表
好yeah!第2個                            =}
都幾好!十卜十卜`
第2個...
爭少少妳就第1嫁la∼∼
下次要快d唷XDD

引用:
原帖由 siu_da 於 2007-4-30 03:38 PM 發表
第3'''''

嘻嘻,,,,十卜=]
好簡短丫,下次留多2句la∼∼

引用:
原帖由 ♀初∫戀♂ 於 2007-4-30 03:56 PM 發表
第4..哈哈..
fd ma 禁令仔一定留啦..                                                                                              如果唔留俾你...你都唔會殺我啦..
話曬都係fd..呵呵
唔一定嫁...
唔留既通通都要殺XDD
p.s∼一d都唔靚仔卅.卅

引用:
原帖由 kenneth1216 於 2007-4-30 04:59 PM 發表
smart .!
呢個仲短卅.卅

回復 #10 hohin1224 的帖子

我d fd話你好qq呀..

引用:
原帖由 嵐嵐BB 於 2007-4-30 09:26 PM 發表
我d fd話你好qq呀..
哇...
評估能力肯定有問題既卅.卅

回復 #13 hohin1224 的帖子

><"咩wo...禁你係ma^^評估能力肯定冇問題呀..

引用:
原帖由 嵐嵐BB 於 2007-4-30 09:30 PM 發表
><"咩wo...禁你係ma^^評估能力肯定冇問題呀..
擺到明我就唔係la卅.卅
有問題有問題...

回復 #15 hohin1224 的帖子

下..Ok啦..唔係咪唔係LO><
令仔..哈哈

發新話題