閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

20 12
發新話題

會員jessica糖個細佬你同我入尼

會員jessica糖個細佬你同我入尼

我問你..你係咪唔想卑我做人ar...
如果唔係個話唔該卑個面我..
一人少一句得唔得ar..

┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

係男人ge世界係唔可以有戰敗
呢D野女人唔會明

咁比小小面我得嗎..........
一返工.......就想放假XDD

咩事呀???

失敗同成功都唔,.,,不過你地覺得好意義咩
  ┊J ┄┐   
        └┄→ Jěssicá.Geehrté Prinzessǐn

引用:
原帖由 c-k 於 2007-1-2 09:50 PM 發表
係男人ge世界係唔可以有戰敗
呢D野女人唔會明
我又唔覺男人唔可以有戰敗
可以戰敗後由跌低到企番起身去取勝o個d先係成功o既男人...
不過我諗你地都唔會明架喇!~

回復 #5 Jessica糖 的帖子

睇黎你真係唔明..............

回復 #6 kozue 的帖子

冇大志冇大志.............

引用:
原帖由 c-k 於 2007-1-2 10:00 PM 發表
睇黎你真係唔明..............
好啦c-k........依家乜事都冇啦

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-2 09:58 PM 發表

我又唔覺男人唔可以有戰敗
可以戰敗後由跌低到企番起身去取勝o個d先係成功o既男人...
不過我諗你地都唔會明架喇!~
唔好咁講
就係因為我可以戰敗後由跌低到企番起身去取勝o個d先係成功o既男人
所以我先咁做不過無名氏較强
回憶只是遺忘了,並不是被丟棄了,重要的東西是不會被丟棄的,只是埋藏在心靈的深處

你地話晒2姐弟....唔駛咁ar

引用:
原帖由 FreedomJustice 於 2007-1-2 10:03 PM 發表

唔好咁講
就係因為我可以戰敗後由跌低到企番起身去取勝o個d先係成功o既男人
所以我先咁做不過無名氏較强
唔明你up乜

引用:
原帖由 kozue 於 2007-1-2 10:13 PM 發表

唔明你up乜
算啦kozue
唔好理佢地講乜啦
你係理知既人.....你知你要點做就得啦

引用:
原帖由 火柴仔 於 2007-1-2 10:15 PM 發表

算啦kozue
唔好理佢地講乜啦
你係理知既人.....你知你要點做就得啦
呀下...廢事講咁多...

c-k好波
以一敵百

20 12
發新話題