閒聊區  日常生活  交友  成人討論  
   會員通訊  模特兒區  消閒玩樂  站務區  
   青少年/中學生專區  攝影區  貼圖分享    

發新話題

本人的感情問題

本人的感情問題

之前我開過一個post關於一腳踏2船...!!!

但係e+我自己又一腳踏2船....!!

真係好茅盾...!!!!

各位大大幫下我手...!!!

事件:  我本身有個女朋友...!
         平時都有同佢d fd玩開./..!
         佢有個best fd坐係我後面..
         上堂成日撩佢...
         有事上堂玩玩下都試過拖住手..!
         佢有日msn同我講話鍾意我..
         我都唔係好信佢...!
         但係第2日佢親口同我講...!
         (其實我都鍾意佢..!)
         但係我同佢講我有女朋友!
         佢之後都一排冇同我講過話鍾意我..
         但係前日佢同我講問我可唔可以應成佢一樣野..!
         我問佢係咩..!
         佢答我叫我做佢15日男朋友/...!!
         叫做15日之約定..!!
         佢話真係鍾意我..!!
         雖然名知冇結果..!!
         但係都要留一個回憶..!!
         e+既我好亂..
         唔知點答佢...!!!
         唔該各位幫下手la..!

咁樣系我既話

你問過你本身果個女友肯吾肯囉

[十個八個都吾肯加啦]

如果佢比既話

就試下囉

你好串borrrrrrr=.="

唉....小朋友

叫你做十五日你都制?

真不明白中學生們想甚麼.....
時間過去不復還,人事盡變空感嘆
關係回復倍感艱, 只餘信仰存心間

which gilr you love more
回憶只是遺忘了,並不是被丟棄了,重要的東西是不會被丟棄的,只是埋藏在心靈的深處

引用:
原帖由 樂諾* 於 2006-10-24 06:55 PM 發表
咁樣系我既話

你問過你本身果個女友肯吾肯囉

如果佢比既話

就試下囉
肯咩...??/肯我有第2條女...?

引用:
原帖由 二五仔 於 2006-10-24 07:52 PM 發表
你好串borrrrrrr=.="
有咩咁串...?

引用:
原帖由 程昱 於 2006-10-24 09:20 PM 發表
唉....小朋友

叫你做十五日你都制?

真不明白中學生們想甚麼.....
我冇制ar...!!!我睇下你地叫我點..

引用:
原帖由 FreedomJustice 於 2006-10-25 03:15 PM 發表
which gilr you love more
2個一樣...應該點ar?

我覺得你吾好試囉,如果比你條女知道一定叫散∼∼∼

隨非你吾自在依家個女朋友或者吾係好仲意依家條女,你就同佢一齊,如果吾係就吾好試!

引用:
原帖由 消仔 於 2006-10-25 05:25 PM 發表

有咩咁串...?
有咁多人鍾意你都唔洗講出黎嫁=.="

我唔係串...sor...

我只係想解決問題

發新話題