標題: 有女人慘叫牙><".. [打印本頁]

作者: T!Ng    時間: 2006-11-24 06:55 PM     標題: 有女人慘叫牙><"..

尋日去保習個時....miss話左樣野我地知....><"...

係咁既....佢前日同佢個fd傾電話喇....係男仔黎既....

咁佢個fd就岩岩訓醒....咁miss就聽到佢係到伸懶腰...

咁我miss就同佢講..."你有冇禮貌架?!人地講野就係度伸懶腰...嘈住哂!!"
個fd就同佢講 "唔係牙...我都冇!!"

咁miss又開始同佢講野喇....點知miss一講野...就有個d伸懶腰聲....

佢又話個男仔喇  "你唔好再玩喇下!!再玩我唔睬你牙!!"

個男仔話..."真係唔關我事牙!!我冇伸懶腰牙!!"

點知miss開始覺得唔對稱喇...因為佢聽到個d聲係女人聲....

仲要係好似人地就死...係到狂叫個d聲><".....愈聽愈兇佈.......

之後miss就同個男仔講  "喂牙!唔好玩喇下你!"

個男仔就話  "真係唔關我事呢!!出黎至講喇!!"

咁佢地約左出黎喇....之後佢問個男仔咩事喇....

個男仔同miss講佢li輪每晚都聽到li d女人慘叫聲....不停咁叫....

搞到佢訓唔著...驚到爆!!

咁miss就問佢咁li d聲係邊到傳出黎架?!!樓上樓下定左右牙?!

你地知唔知個男仔答咩牙......

佢話:"全部都唔係....係係自己隻耳傳出黎......"

li個係真人真事....我聽左之後驚到爆炸....

搞到尋日好驚有人係度叫...連去toilet都驚有人係屎塔度伸隻手出黎....><"

唔知你地又驚唔驚呢......
作者: o0O力O0o    時間: 2006-11-25 09:31 AM

哇....係真架??
作者: T!Ng    時間: 2006-11-25 09:18 PM

re o0O力O0o : 係真的...仲要係前前日發生><"
作者: loky    時間: 2007-1-24 09:55 PM     標題: 回復 #1 T!Ng 的帖子

我唔覺得驚
作者: ~阿咩~    時間: 2007-1-25 07:11 PM

!~.~驚到爆!!
作者: 天使西雪    時間: 2007-1-28 03:18 PM

唔覺
作者: jackdon    時間: 2007-1-29 07:39 PM

係屎塔度有人伸隻手出黎又係幾驚ge~~~
作者: bear-bear    時間: 2007-1-29 08:35 PM     標題: 回復 #4 loky 的帖子

我唔覺得驚too!!
作者: HoneySword    時間: 2007-2-7 03:27 PM

可以有幾驚呀??係唔係個男仔想追你miss吹出黎架?

叫佢唔好玩呀!!!!

歡迎光臨 HKYou (http://www2.asiadog.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0