標題: 關於msn的事 [打印本頁]

作者: 重複犯錯    時間: 2007-9-13 05:05 PM     標題: 關於msn的事

關於msn的事  

[按此打開] [隱藏]
(發生於本人身人,100%真實)

於數天前,我開了我很久沒有開的msn acc.打算check下個hotmail 有沒有e-mail,因一向這個acc.我都是用在副acc.但有好多舊中學同學係呢個msn.由於畢業有9年啦所以好多同學都失去了聯絡,當日我打開msn.非常奇怪,見到有一個舊同學on左line.佢同我吾係好fd..而msn呢位同學係中三個年去左新西蘭升學,佢係03年因患有心臟病去世了,而點解我會知道,因我同佢細佬幾fd,踢波友,佢仲係05年12月個時返左香港一齊做暑期工,佢個時同我講,佢家姐過左身.我當時都信,仲有小小可惜.佢姐姐都幾靚
ok.講返正題,我係msn見到佢.當時我心諗一諗.條pk仔又吹水,我就係msn "hi"佢,等左15分鐘左加佢先回應我.
佢send左句:"hi,最近好嗎,你仲記得我".
我答佢"幾好,梗係記得啦.你點呀,係咪仲讀緊書"
佢又係等左好耐,之後答我:"無讀啦,呢度無得讀書"
我好快re佢:"why?妳而家吾係奧克蘭,返左香港?"
佢又係好耐先re我:"keke,你吾知咩?"
我答佢:"知咩呀,知你細佬玩野.hehe."
我仲問佢:"sam仔(佢細佬)溝到女未?我都好幾年無佢contact"
佢又係好耐先re我:"嗯"
我問佢:"妳好似有cam.do u want to cam chat?"
佢又係好耐先re我:"嗯"
我就開左佢個cam,等左一分鐘佢接左.但一開始個cam完全係黑色
佢跟住都開我個cam.ok 我都開左
我問佢:"妳個度做咩咁黑,無開燈?
今次佢好快答我:"你肥左好多,而家係香港?"
我re佢,"係呀,你而家係邊,係香港可以一齊飲野,我手提一路無change"
佢答我:"我吾係香港呀,我返黎先搵係啦"
跟住我係個cam度見到佢,佢個度好黑.全黑色背景,而佢就好白,穿白色衫,人就似正常一樣
我re佢:"你而家係邊呀?無開燈?"(如果係奧克蘭,應該有時差.當時時間係白天)
佢re我好快:"有無女朋友"
我說:"未有拍拖"
佢re我"嗯"(一路傾個時覺得佢好怪,佢郁得好怪,好似好慢.不過個時都係諗net work 既問題),同一時間佢細佬on左line.
我立即send msg 俾佢"hi,how r u?我同bonnie傾緊計"
佢話:"fine,邊個bonnie?"
我話:你姐"
佢好耐先答我:"咪x玩呀"
我話:"傻架,係見吾到佢online咩?"
佢re我:"我而家打比你"
我再望下bonnie個cam,見佢又係郁得好慢,我問佢:你而家做咩呀,我同sam msn 緊"
佢只係識re我:"嗯"
我問佢:"見吾見到佢online,仲有妳都未答我好而家做咩"
佢re我:"嗯,我會告訴你"(我見佢好多野都問非所答,有d悶)
咁我去沖涼.晚d先chat.我就off左msn..

30分鐘後左右,sam仔係英國打比我,佢問我.u chat with bonnie?我答佢.yes.佢話,佢過左身,.我笑笑口答佢.咪x玩,成熟d啦.你家姐都囉黎玩,仲細呀?佢話:你吾信問下呀xx佢地啦,(有幾個同佢地特別fd.同我麻麻地fd.)
我心裡一寒,係好寒,不再多問.我說不野做要收線,

而家只係希望全是sam惡作劇.但願見到既野都係假.....
作者: wingleung0603    時間: 2007-9-21 09:25 PM

作者: ive_chow    時間: 2007-9-26 04:50 PM

作者: 阿某BB    時間: 2007-10-1 12:35 PM

好驚呀!!!
作者: T!Ng    時間: 2007-10-2 01:35 PM

唔係ma-,-...
作者: caman66    時間: 2007-11-1 08:30 PM

驚驚~......
好恐怖呀!
作者: GUNDAM    時間: 2007-11-6 11:49 AM

真架???有D驚WO=.=
作者: 牙靖bb    時間: 2007-11-7 01:48 PM

下....驚驚...>.<

歡迎光臨 HKYou (http://www2.asiadog.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0