標題: 爆笑校規二十條 [打印本頁]

作者: 細倫仔    時間: 2007-6-9 09:54 PM     標題: 爆笑校規二十條

爆笑校規二十條

一、不準在公共場所接吻以及擁抱等過分動作。
二、學生不準在校長辦公室門前和上課的教室抽煙。
三、在多媒體教室看電影不準吼:老板換碟子。
四、在公共廁所大便完畢不準不沖洗。
五、在學校草坪上不準兩個人摟著滾來滾去(不管是同性還是異性)。
六、不準在學校舞廳跳脫衣舞。
七、要是不上通宵網的話不準瀏覽黃色網站。
八、在閱覽室,階梯教室,圖書館不準大聲講黃色笑話。
九、沒有喝到一斤酒者不準打架。
十、沒有女(男)朋友者不準徹夜不歸。
十一、不準向校報投批評學校的稿件。
十二、沒有追到女孩子不準毀她的容。
十三、學生會和團委會幹事利用職權**女生後不準將其殺死。
十四、沒有異性朋友者不準在異性寢室過夜。
十五、不準在大食堂以外的餐館吃霸王餐。
十六、上級來檢查時說了大話、假話不準臉紅,氣粗和語無倫次。
十七、上大課時要打瞌睡者不準坐前四排。
十八、不準把**後用的套子給在校朋友當氣球玩。
十九、不準把學生証丟失在色情場所。
最勁的一條:
二十、不準讓學校領導知道以上事實。
作者: fish    時間: 2007-6-10 09:56 AM

幾好笑
作者: lanko    時間: 2007-6-10 10:19 AM

very good
作者: aa5354aa    時間: 2007-7-7 07:43 PM

....................................
作者: jennyclaudia    時間: 2007-7-7 08:26 PM

几好笑啊!!!!!!!!!!!
作者: dog7470    時間: 2007-7-7 11:18 PM

真係好好喎,如果學校真係感就好啦!
作者: 虛有其表    時間: 2007-7-14 10:42 PM

D校規好Yeah wor~
作者: 瑩~~    時間: 2007-7-15 12:52 AM

作者: 阿某BB    時間: 2007-7-15 11:09 AM

都唔係好好笑姐,不過.....................THX
作者: pkboy1232123    時間: 2007-7-15 05:21 PM

好無奈呀.............
作者: KAT1E_    時間: 2007-7-16 10:42 AM

睇過; 旦系一D刀吾覺得爆笑`
作者: BB五歲    時間: 2007-7-16 12:49 PM

引用:
原帖由 KAT1E_ 於 2007-7-16 10:42 發表
睇過; 旦系一D刀吾覺得爆笑`
通常BB睇過又或者笑唔出的話,索性唔回~~

睇黎閣下既修養真係............都係唔畫公仔畫出腸了~~
作者: KAT1E_    時間: 2007-7-16 04:33 PM

引用:
原帖由 BB五歲 於 2007-7-16 12:49 PM 發表

通常BB睇過又或者笑唔出的話,索性唔回~~

睇黎閣下既修養真係............都係唔畫公仔畫出腸了~~
-________-吾通要我讚好好笑咩

真系好無聊丫嘛-3-
作者: BB五歲    時間: 2007-7-17 06:27 AM

引用:
原帖由 KAT1E_ 於 2007-7-16 16:33 發表

-________-吾通要我讚好好笑咩

真系好無聊丫嘛-3-
都係果句,唔回的話
就咩事都冇~~

係咁~~
作者: KAT1E_    時間: 2007-7-17 04:45 PM

算拉算拉 我系衰人  甘中意話我-3-  哼
作者: 瑜~言家    時間: 2007-8-4 05:11 PM

幾好笑啊!不過都冇乜可能會犯到以上o既校規...........
作者: 天下第一靚仔    時間: 2007-8-4 10:41 PM

咩學校來的?????變態but好笑!
作者: @=@    時間: 2007-8-5 04:38 PM

作者: 藤原佑介    時間: 2007-8-8 07:08 PM

如果校學d校規係咁..就正啦
作者: Jessica_leung    時間: 2007-8-29 11:14 AM

呢間學校都唔會好得去邊啦!!!!!

歡迎光臨 HKYou (http://www2.asiadog.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0