標題: [親身經歷] 我系自己屋企既廁所........ [ 發生左這件事之後我自己都驚左幾日 ] [打印本頁]

作者: 細倫仔    時間: 2007-4-27 10:27 PM     標題: 我系自己屋企既廁所........ [ 發生左這件事之後我自己都驚左幾日 ]

我系自己屋企既廁所........ [ 發生左這件事之後我自己都驚左幾日 ]

系我兩年前個時,我屋企人全部去哂旅行 , 但只系得我自己一個冇去到 !!只系自己留系屋企 !! 有一日 , 大概系黃昏5,6點到我同我個fd傾傾下電話特然我好想去洗手間 , 我就同我個fd講 [ 我要去一去洗手間一陣再打比你 !! ] 我個fd緊系話 [ 好嫁啦 !! ] 之後我cut左線就馬上跑左去洗手間,個時真系好急好急 !! 當我去完洗手間個時,諗住開返個鎖出去點知......我屋企個洗手間個鎖系可以<< 反光睇到後面既嘢 >> 當我一捉個鎖個時點知比我見到一個身穿紅色連身裙 , 紅色高跟鞋同一把好長好長既頭髮女仔 !! 個時我都以經知道系咩嘢嚟嫁啦 !! 我就望左4,5秒就跑返出去廳 , 之後我就馬上打返比我個fd同佢講返這件事,佢就只系同我講 [ 可能你眼花睇錯左 , 以為系個D嘢丫 !! ] 之後我當然同我自己個心講系我自己一定睇錯左啦 !! 2,3日之後 !! 我系晚上 7, 8 點去沖涼,當我沖完涼諗住出去個時 , 捉著個鎖個時又比我見到同我上次見到個個女仔系一模一樣,佢又系身穿紅色連身裙 , 紅色高跟鞋同一把好長好長既頭髮女仔,個樣系見吾到嫁 !! 我真系好驚好驚 !! 之後我又再馬上跑出廳 , 出左廳之後我就馬上打比我個fd同講佢返這件事,我個fd就話 [ 你又見到, 你肯定你自己冇睇錯丫?? ] 我就講 [ 我緊系冇睇錯啦,同上次系一模一樣嫁 !! 我講大話做咩喎 !! ] 之後我個fd都吾知再講咩好 !!我同我個fd cut 左線冇幾耐 , 我諗住搵D雜誌嚟睇下 , 諗住令自己冇咁驚!! 點知.....點知我睇到一份黑白色既報紙 ,報紙上寫住 << 系上個月 , 有一名女子因感情問題 , 而跳樓死左 , 個名女子身穿紅色連身裙 , 紅色高跟鞋同一把好長好長既頭髮女仔 >>份報紙系有個個女仔張相 , 但系個樣就睇吾到, 張相完全同我見到個個女仔個樣系一模一樣!!睇到之後,我真系吾知點做好 , 我真系好驚好驚 !! 發生左這件事之後, 我自己都驚左幾日 !!
作者: 重複犯錯    時間: 2007-4-28 01:35 PM

哈哈........抵你死
作者: HAZEL90939796    時間: 2007-4-30 05:33 PM

Really?
作者: he00335073    時間: 2007-7-4 01:07 PM

:funk:
作者: ININNG666    時間: 2007-7-4 06:14 PM

作者: 伍頌恩~Sally    時間: 2007-7-4 08:58 PM

你真係有咁嘅事??
定係其他人呀
作者: 地底人    時間: 2007-7-5 02:05 PM

:funk:
作者: 食塞米大爺    時間: 2007-7-6 04:10 PM

真定假嫁....咁你咪唔敢入去?
作者: hkopenh08519    時間: 2007-7-7 11:25 AM

你同佢無仇無怨應該唔會有咩事...(我諗)
作者: 阿某BB    時間: 2007-7-12 12:02 PM

唔係呀fa!!!!
作者: 八卦小細路    時間: 2007-7-12 03:20 PM

小心屙屙下屎佢食左你個屁股
~~~
作者: tomchan6    時間: 2007-7-31 11:14 PM

歡迎光臨 HKYou (http://www2.asiadog.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0