標題: 1+1=??等於幾多 [打印本頁]

作者: yochishingmo    時間: 2007-3-19 08:00 PM     標題: 1+1=??等於幾多

小如我老師問小如:『1+1=??』
小如:『唔知。』
老師:『返屋企問下屋企人。』
小如返到屋企.........
見到阿媽係度洗緊地          小如就叫佢:『1+1=?』   阿媽唔開心咁話:『死開!』
為左要令到答案更加準確,於是佢問佢屋企的其他人。

佢又見到阿爸賭緊馬仔。        佢又問:『1+1=?』         阿爸中左馬仔話:『正呀!』

佢又見到家姐係度玩ICQ。   小如再問:『1+1=?』     家姐用咪同朋友話:『吹咩!』

又見到佢阿哥傾電話。    佢又再問:『1+1=?』   佢阿哥同佢fd講:『我係出面等你!』

第2日,返到學校...

老師問:『1+1=?』           小如話:『死開!』   
          老師一把車佢一把            小如話:『正呀!』
          老師話:『你個飯桶!』     小如話:『吹咩!』
          老師好嬲咁話:『你滾!     小如話:『我係出面等你!』
                      老師比佢激到冇野好講
作者: 重複犯錯    時間: 2007-3-19 10:02 PM

哈哈∼我都聽過下!!
作者: 愚蠢女    時間: 2007-3-26 12:46 PM

well~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: yee_246    時間: 2007-3-26 04:54 PM

see過

不過都 THX ~~

作者: kk41    時間: 2007-4-1 06:08 PM

THX for sharing
作者: 酒瓶子    時間: 2007-4-24 02:58 PM

聽過lu~~~~but nvm la =]
作者: ↖∴海♂↘    時間: 2007-4-24 04:48 PM

聽過la......但都唔錯
作者: 糖冬甩    時間: 2007-4-24 06:55 PM

睇過la...........
作者: ho23259667    時間: 2007-8-31 04:15 PM

1+1=??等於幾多

小如我老師問小如:『1+1=??』
小如:『唔知。』
老師:『返屋企問下屋企人。』
小如返到屋企.........
見到阿媽係度洗緊地          小如就叫佢:『1+1=?』   阿媽唔開心咁話:『死開!』
為左要令到答案更加準確,於是佢問佢屋企的其他人。

佢又見到阿爸賭緊馬仔。        佢又問:『1+1=?』         阿爸中左馬仔話:『正呀!』

佢又見到家姐係度玩ICQ。   小如再問:『1+1=?』     家姐用咪同朋友話:『吹咩!』

又見到佢阿哥傾電話。    佢又再問:『1+1=?』   佢阿哥同佢fd講:『我係出面等你!』

第2日,返到學校...

老師問:『1+1=?』           小如話:『死開!』   
          老師一把車佢一把            小如話:『正呀!』
          老師話:『你個飯桶!』     小如話:『吹咩!』
          老師好嬲咁話:『你滾!     小如話:『我係出面等你!』
                      老師比佢激到冇野好講

歡迎光臨 HKYou (http://www2.asiadog.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0