標題: 又有疑問啦 [打印本頁]

作者: 彩虹女神    時間: 2007-1-31 01:51 PM     標題: 又有疑問啦

久唔久會見到有D人的言論被印有「*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 *** 」
好想知點解會禁止佢地發言,
刪除左的言論會否被重新開啟,
另外,其他人是否一定看不見佢們的言論呢?
作者: BB五歲    時間: 2007-1-31 06:06 PM

1)原因應該只有被禁言既會員同執行呢個操作既版主先知,想知的話,建議問執行此操作既版主啦~~而壇主可以響系統設置入面睇番呢個紀錄~~
(至於系統設置入面點樣用,BB唔可以講落去啦~~)
2)禁言時間通常會視乎該會員犯規既嚴重性而定幾耐,如果唔係永久禁言的話,當該會員放監之後,佢既POST就會變番睇到既內容~~
3)禁言後,就算係壇主都睇唔到被禁言者既POST內容

如有錯漏,請各版主/壇主指正~~
作者: 鍾倩怡    時間: 2007-1-31 06:13 PM

無錯 只有變回正常會員仙可以看得到

e個我就唔知 我唔係壇主 但版主就一定睇唔到
作者: BB五歲    時間: 2007-1-31 06:41 PM

引用:
原帖由 鍾倩怡 於 2007-1-31 18:13 發表
無錯 只有變回正常會員仙可以看得到

e個我就唔知 我唔係壇主 但版主就一定睇唔到
因為BB都係壇主(唔係本壇,而係另一個都係用DISCUZ論壇工具既壇),所以先知~~
BB響自己個壇都係睇唔到禁緊言既會員POST內容~~
作者: 彩虹女神    時間: 2007-2-1 11:10 AM

多謝晒兩位的解答

歡迎光臨 HKYou (http://www2.asiadog.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0