標題: [轉貼] 陰間電話有兩個號碼!! [打印本頁]

作者: tanghokit    時間: 2006-9-17 03:28 PM     標題: 陰間電話有兩個號碼!!

陰間電話有兩個號碼!!

陰間電話((不轉寄的人會倒楣喔))

有人打過其中一隻電話了...它說:

本電話現在不接聽...請您留話謝謝.........

所以說....好像真的要2點打過去才能接通喔!
各位想試試看嗎?好像有一點可怕.....

內容如下:

聽說這隻電話是重陰間接上來的
        聽說若在半夜2點打過去...
        會發生一些奇怪的事.....
        你敢試嗎?
        你真的敢試嗎?
        想試嗎?
        那你就試吧
        電話是..............

02-26810222
作者: 消仔    時間: 2006-9-17 03:42 PM

下...大6電話WOR
作者: mandy2006    時間: 2006-9-19 12:44 AM     標題: 陰間電話有兩個號碼!!

陰間電話有兩個號碼!!

內容如下:

你敢試嗎?
        你真的敢試嗎?
        想試嗎?
        那你就試吧

02-26810222
作者: 雪梨白茶    時間: 2006-9-24 12:24 PM

真係打得通喎,佢話陰間服務電話,有咩幫到你禁喎,會有咩發生??
作者: 二五仔    時間: 2006-9-24 06:39 PM

=.="((不轉寄的人會倒楣喔))
你係咪轉寄左比我地睇呀=.="我都想試下打tim...不過驚驚呀
作者: mandy19    時間: 2006-10-1 01:11 PM     標題: 陰間電話有兩個號碼!!

陰間電話有兩個號碼!!
作者: kinghk@henry    時間: 2006-10-2 04:27 PM     標題: frighten

陰間電話有兩個號碼!!

陰間電話有兩個號碼!!

內容如下:

你敢試嗎?
        你真的敢試嗎?
        想試嗎?
        那你就試吧
作者: microlab    時間: 2006-10-5 01:24 AM

揾笨.......!是打唔通的!
作者: conqueror    時間: 2006-10-5 01:11 PM

引用:
原帖由 microlab 於 2006-10-5 01:24 AM 發表
吓,你真係打過?
作者: michellelin    時間: 2006-10-6 10:33 PM

好害怕啊.....我一定唔會打
作者: 戀愛天使    時間: 2006-10-8 11:23 AM

作者: desadevil    時間: 2006-10-14 11:45 PM

陰間電話有兩個號碼!!

內容如下:

你敢試嗎?
        你真的敢試嗎?
        想試嗎?
        那你就試吧

02-26810222
作者: 巴士啊叔    時間: 2006-10-16 09:40 PM

真定假????
作者: d17d    時間: 2006-10-20 11:27 AM

作者: kozue    時間: 2006-10-20 05:36 PM

唔打啦...無聊野黎o既=.=
作者: FreedomJustice    時間: 2006-10-25 03:42 PM

我一定唔會打
作者: o0O力O0o    時間: 2006-10-25 06:21 PM

之前我朋友話打10個6= =但打左之後係冇人聽電話 = =
作者: 流星•天    時間: 2006-11-6 10:11 PM

02-26810222
作者: 馬克~~    時間: 2006-11-7 03:10 PM     標題:

作者: 孫梓熙    時間: 2006-11-7 04:24 PM

好害怕啊..... 我不會打的
作者: 孫梓熙    時間: 2006-11-7 04:25 PM

好害怕啊.....= =
作者: GUNDAM    時間: 2006-11-7 06:06 PM

打唔通既
作者: hebe    時間: 2006-11-10 06:21 PM

點解你會知e兩個陰間電話號碼?
\(?_?)/
作者: hohin1224    時間: 2006-11-12 08:55 PM

真的假的丫??可信性唔高
作者: 愛是一種命運    時間: 2006-11-14 08:00 PM

陰間電話有兩個號碼!!

內容如下:

你敢試嗎?
        你真的敢試嗎?
        想試嗎?
        那你就試吧

02-26810222
作者: mandy231416    時間: 2006-11-18 01:55 PM

陰間電話有兩個號碼!!

!!!!!!!!!!!!!!
作者: dokidoki    時間: 2006-11-24 03:27 AM

ha! ha!

作者: 濰祂奶    時間: 2006-11-24 10:15 AM

幾無聊吓.............
作者: ~琛琛~    時間: 2006-12-6 10:46 AM

作者: wendytam    時間: 2006-12-7 12:29 PM

陰間電話有兩個號碼!!

內容如下:

你敢試嗎?
        你真的敢試嗎?
        想試嗎?
        那你就試吧

02-26810222
作者: tobyfan    時間: 2006-12-7 01:24 PM

陰間電話有兩個號碼!!

內容如下:

你敢試嗎?
        你真的敢試嗎?
        想試嗎?
        那你就試吧
作者: 消仔    時間: 2006-12-7 05:53 PM

=="
我睇過n咁多次..\
個no.係玩人嫁
作者: happyhappyhappy    時間: 2006-12-7 09:28 PM

陰間電話有兩個號碼!!

陰間電話有兩個號碼!!

內容如下:

你敢試嗎?
        你真的敢試嗎?
        想試嗎?
        那你就試吧

02-26810222
作者: wongkayan36    時間: 2006-12-14 05:17 PM

陰間電話有兩個號碼!!

陰間電話有兩個號碼!!
作者: Dream    時間: 2006-12-16 07:48 PM

陰間電話有兩個號碼!!

內容如下:

你敢試嗎?
        你真的敢試嗎?
        想試嗎?
        那你就試吧

02-26810222
作者: 海底的羽河    時間: 2006-12-16 08:37 PM

假ge~~~~~~~~
作者: franky幽靈之初    時間: 2007-2-13 06:25 PM

還有一個電話......
作者: ↖☆懶B★↗    時間: 2007-2-15 02:05 PM     標題: 回復 #1 tanghokit 的帖子

陰間電話有兩個號碼!!

陰間電話有兩個號碼!!

內容如下:

你敢試嗎?
        你真的敢試嗎?
        想試嗎?
        那你就試吧

02-26810222
作者: 太陽仔    時間: 2007-2-15 04:10 PM

陰間電話有兩個號碼!!

陰間電話有兩個號碼!!

內容如下:

你敢試嗎?
        你真的敢試嗎?
        想試嗎?
        那你就試吧
作者: 窗外有陽光....    時間: 2007-2-16 12:19 PM

陰間電話有兩個號碼!!

內容如下:

你敢試嗎?
        你真的敢試嗎?
        想試嗎?
        那你就試吧

02-26810222
作者: 希之光    時間: 2007-2-16 06:05 PM

驚驚驚驚驚驚驚驚驚驚驚驚驚驚驚驚驚驚驚驚驚驚驚驚驚驚驚驚驚牙!
作者: 冰之介    時間: 2007-2-19 12:08 AM

作者: 金毛豪    時間: 2007-2-19 12:58 AM     標題: 陰間電話有兩個號碼

打唔到呀
作者: 小柔雅    時間: 2007-4-26 07:58 PM

5係呀嘛???
作者: custolmer    時間: 2007-4-26 09:10 PM

陰間電話有兩個號碼!!

內容如下:

你敢試嗎?
        你真的敢試嗎?
        想試嗎?
        那你就試吧

02-26810222
作者: HAZEL90939796    時間: 2007-4-30 05:41 PM     標題: 回復 #4 雪梨白茶 的帖子

你真係打過???????
作者: 牙靖bb    時間: 2007-6-15 03:23 PM

陰間電話有兩個號碼!!

陰間電話有兩個號碼!!

內容如下:

你敢試嗎?
        你真的敢試嗎?
        想試嗎?
        那你就試吧
        電話是.............. :funk:
作者: 糖冬甩    時間: 2007-6-16 03:40 PM     標題: 回翻比你

陰間電話有兩個號碼!!

內容如下:

你敢試嗎?
        你真的敢試嗎?
        想試嗎?
        那你就試吧

02-26810222
作者: ╭╯無.名╰╮    時間: 2007-6-16 07:56 PM

內容如下:

你敢試嗎?
        你真的敢試嗎?
        想試嗎?
        那你就試吧

02-26810222
作者: ryanlui1222    時間: 2007-6-22 04:15 PM

陰間電話有兩個號碼!!

陰間電話有兩個號碼!!

內容如下:

你敢試嗎?
        你真的敢試嗎?
        想試嗎?
        那你就試吧

02-26810222
作者: he00335073    時間: 2007-6-28 02:28 PM

陰間電話有兩個號碼!!

陰間電話有兩個號碼!!

內容如下:

你敢試嗎?
        你真的敢試嗎?
        想試嗎?
        那你就試吧

02-26810222
作者: ↖∴海♂↘    時間: 2007-6-28 05:08 PM     標題: 陰間電話有兩個號碼!!

陰間電話有兩個號碼!!

內容如下:

你敢試嗎?
        你真的敢試嗎?
        想試嗎?
        那你就試吧

02-26810222

歡迎光臨 HKYou (http://www2.asiadog.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0